Verplichte e-learning NRVT Objectiviteit & Onafhankelijkheid

Deze cursus levert de taxateur de volgende studiepunten op in het kader van de permanente educatie 2023:

1 punt NRVT verplicht deel (Wonen, BV, LV, WOZ)

Inhoud e-learning

Naast de verplichte cursus die u per kamer dient te volgen heeft NRVT voor 2023 verplicht gesteld dat iedere taxateur een E-learning van 1 uur over Onafhankelijkheid & Objectiviteit, ongeacht de kamer waar u bij staat ingeschreven. Staat u bij meerdere kamers ingeschreven bij het NRVT dan volstaat het eenmalig volgen van deze e-learning over Onafhankelijkheid & Objectiviteit.

Omschrijving
Tijdens deze e-learning gaat u in een uur tijd aan de slag met de thema’s onafhankelijkheid en objectiviteit. De thema’s komen aan bod doormiddel van video’s, modules, dillema’s en vraagstukken. Aan het einde van deze e-learning bent u zich meer bewust van het beeld dat de maatschappij heeft van de taxateur en kunt u voor uzelf vaststellen of uw onafhankelijkheid en objectiviteit voor 100 procent gewaarborgd is.

Studiepunten

Met het volgen van deze e-learning worden de volgende studiepunten behaald in het kader van de permanente educatie voor de taxateur:

  • 1 punt NRVT verplicht deel (Wonen, WOZ, BV, LV)

Prijs

€ 55,- ex. BTW

Tijden

De e-learning kunt u op ieder moment doen, wanneer het u uitkomt. Het volgen van de e-learning neemt ongeveer 1 uur van uw tijd in beslag.